Uslu Airlines Nail Polish

006

De nagellak van Uslu Airlines is vrij van formaldehyde, methanol en tolueen. De lak heeft daardoor een minder sterke geur en is beter voor je nagels.
Samen met de Parijse ontwerper Bernhard Willhelm heeft Uslu Airlines een heel scala aan kleuren ontworpen en elke kleur is vernoemd naar een internationale luchthaven. Ik koos voor deze drie kleuren om de lakjes eens uit te proberen en te reviewen.  

005Links de kleur JAG vernoemd naar de luchthaven Jacobabad in Pakistan en heeft een jaguar racegroene kleur.
Midden de kleur LOX vernoemd naar de luchthaven Los Tablones in Guatemala en heeft een lichte koraalkleur.
Rechts de kleur GNB vernoemd naar de luchthaven Grenoble – Isere in Frankrijk en is donkerblauw.
003
COSMANIA
Ik heb de nagellak besteld bij COSMANIA. Je kan via de webshop http://www.cosmania.nl heel veel verschillende buitenlandse cosmeticamerken kopen die je verder in Nederland niet kunt krijgen.

001

Bij de bestelling kreeg ik nog wat proefmonstertjes en dit handgeschreven kaartje als dank voor mijn bestelling. Grappig is dat het kaartje gericht is aan mijn man Thom, omdat zijn naam staat ingevoerd bij Mijn Pakket service van Postnl.
Dit was mijn eerste bestelling bij COSMANIA en ik moet zeggen dat de service erg goed is. Je kan zelf bepalen wanneer het pakketje wordt bezorgt, snelle verzending (ik had het pakketje al de volgende dag in huis) en je kan gratis binnen 14 dagen retourneren.
Ze hebben trouwens ook een winkel in Amsterdam (Herenstraat 19).

Tijd om te testen
Ik had ergens in een tijdschrift gelezen dat de lak niet ruikt. Helaas is dat niet waar. Het heeft nog steeds wel zo’n typische nagellak geur, alleen minder sterk.
De nagellak is makkelijk aan te brengen (loopt mooi uit) en je hebt een goede dekking in twee lagen. De lak droogt bovendien redelijk snel. Op dit moment is het alleen 32 graden en daardoor droogt de lak natuurlijk minder snel dan bij normale temperaturen.
De nagellak blijft lang mooi, maar verwacht geen wonderen. Na twee dagen wordt de nagellak toch wat minder mooi. Ik vind dat trouwens van bijna elke nagellak, zelfs als ze beloven dat het minstens een week houdbaar is. In vergelijking met normale nagellak blijft deze Uslu Airlines net zo mooi zitten.
Waar ik wel heel blij van wordt is dat de nagellak geen verkleuring achterlaat op je nagels.

Zo zien de kleuren eruit op mij  nagels.
Uslu Airlines nagellak 014Uslu Airlines nagellak 013

Ik vind de kleuren erg mooi. Vooral de groene kleur (JAG) en de lichte koraal kleur (LOX). De donkerblauwe kleur (GNB) vind ik persoonlijk het minst mooi. Ik zal deze drie kleuren zeker nog een keer gebruiken.

De prijs
Normaal betaal je voor een flesje van 11ml EUR 21,00.
Op dit moment kan je ze met 50% korting bestellen bij COSMANIA en betaal je maar EUR 10,50.
De normale prijs vind ik trouwens wel wat aan de dure kant.

Conclusie
+ Mooie kleuren, fijn aanbrengen, goede dekking, droogt snel en bevat geen formaldehyde, methanol en tolueen.
– Heeft toch nog een sterke chemische geur en is aan de prijzige kant.

Binnenkort wil ik de ‘Eden’ nagellakremover van Fresh Therapies uitproberen. Deze zou vriendelijk zijn voor jezelf en het milieu.

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s