Dit vinden we zo’n lekker wrap recept, dat ik het graag met jullie wil delen.
Wat heb je nodig voor 6 wraps:
6 Volkoren wraps
350 gram biologisch rundergehakt of vegetarisch soja gehakt
2 tenen knoflook
1 tl paprikapoeder
zwarte peper naar smaak
1/2 tl chilipoeder
1 mespuntje cayennepeper
75 gram zachte geitenkaas
2 grote tomaten in kleine stukjes gesneden
3 el fijngehakte verse koriander
2 of 3 lente uitjes of een kleine rode ui fijngesneden (of de helft van beide)
50 gram rucola
Doe de gesneden tomaten samen met de koriander, lente ui en of rode ui in een schaaltje en meng door elkaar.
Doe de geitenkaas ook in een schaaltje en doe hetzelfde met de rucola. Zet dit alvast op tafel, want het is toch het lekkerst om iedereen zijn eigen wrap klaar te laten maken.
Het verwarmen van de wraps en het gehakt doe ik altijd tegelijk (nee niet in 1 pan), omdat deze dan op zijn warmst op tafel komen. Dit vind ik persoonlijk lekkerder, omdat de overige ingrediënten koud zijn en de wrap daardoor snel afkoelt.
De wraps verwarm ik in een hete koekenpan ongeveer 10 seconden om en om.
Doe het gehakt in een koekenpan. Heb je een goede antiaanbakpan of een keramische pan, dan kan dat zonder olie of boter. Wil je toch olie of boter gebruiken, ga dan voor kokosolie of roomboter van graskoeien.
Rul het gehakt en voeg de uitgeperste knoflook, de paprikapoeder, peper, chilipoeder en cayennepeper toe. Bak het even goed door en zet de pan met gehakt en de wraps ook op tafel.
Aan de slag!
Eerst een beetje van het gehakt.
Dan een beetje geitenkaas eroverheen.
Daarna wat van het tomatenmengsel.
Als laatste de rucola erover en smullen maar!!!!
de volgende keer bij jou??
LikeGeliked door 1 persoon
Nee bij jou natuurlijk 😉
LikeLike