Uslu Airlines Nail Polish

20141007_121337
Deze twee kleuren nagellak van Uslu Airlines zijn mijn favorieten van dit moment. Het najaar is in volle gang en deze mooie donker olijfgroene en deze knalrode nagellak passen daar perfect bij.
Ze zijn beide uit de collectie van Uslu Airlines die samen met de Parijse fashion designer Bernhard Willhelm is ontworpen. Ik heb al eens eerder een review geschreven over een aantal kleuren uit deze collectie en ik kan zeggen dat ik echt fan ben van deze nagellak.
De nagellak van Uslu airlines is namelijk vrij van formaldehyde, methanol en tolueen.
20141007_114533
De kleur die ik hier op heb is INN. Deze is vernoemd naar de luchthaven van Innsbruck en is een hele mooie donkere olijfgroene kleur. Perfect voor de tijd van het jaar. Twee laagjes heb je nodig voor de juiste dekking. De nagellak brengt makkelijk aan, vloeit goed uit en droogt snel.
20141007_120330
De kleur die ik hier op heb is FNJ. Deze is vernoemd naar de luchthaven Sunan International Airport in Noord Korea en heeft een primaire rode kleur. Echt rood dus! Deze kleur vlamt.
Rode nagellak vind ik ook het allermooist. Het is tijdloos, chique en heel sexy.
Opvallend bij deze kleur is dat hij al na één laag een hele goede dekking geeft. Het mooiste resultaat geeft hij bij nog een tweede laag.
20141007_120920
De nagellak van Uslu Airlines kost per stuk €21,00 en is te bestellen via www.usluairlines.com.
Zelf bestel ik mijn Uslu Airlines nagellak bij www.cosmania.nl. Je betaalt daar slecht de helft van de prijs en ze hebben een goede service. Ze hebben alleen niet meer alle kleuren in het assortiment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s