Een kleine stap naar een groot resultaat

DSCN2421Het is lang geleden, maar ik ben er weer hoor! Nou in ieder geval met een kort berichtje. Door wat er de laatste tijd allemaal heeft gespeeld lukte het me niet meer om ook nog serieus aan deze blog te werken.

Voor diegene die zich nu afvragen wat er dan allemaal speelde? Ik ben aan het terugkomen van een burn out en daarbovenop kwam nog de brand die een groot deel van ons huis en al onze spullen verwoeste. Daar wil ik het nu dan ook bij laten, want ik wil graag naar de toekomst kijken, de vervelende dingen achter me laten en weer vrolijk verder gaan.

Daar hoort ook deze blog bij. Ik wil zo graag hiermee verder, maar het lukte me de laatste tijd gewoon niet om er weer mee te beginnen. Ik heb besloten om dan maar te beginnen met een kort berichtje. Onder het mom van beter een kort bericht dan geen bericht en alle kleine beetjes helpen. Want zo is het toch eigenlijk. Een kleine stap is makkelijker te zetten en het is ook weer een mooi begin.

Als je iets wilt veranderen in je leven is het soms beter om te beginnen met kleine stapjes, want de kans is dan groter dat je het volhoudt en dat er dus ook werkelijk een verandering gaat plaats vinden. Dat werkt zo ook als je wilt beginnen met sporten of als je gezonder wilt eten. Een kleine stap naar een groot resultaat.

Tot snel!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marja. schreef:

  geweldig, ik zal je blijven volgen!!

  Like

 2. beautybloglaura schreef:

  Groot gelijk heb je . Veel succes nog verder!

  Like

 3. kimcoomans schreef:

  Leuk dat je toch een korte blog plaatst. Nu hopen dat je snel weer genoeg tijd en energie hebt. Succes!

  Like

  1. agoodmoodandfood schreef:

   Sorry van mijn nogal late reactie. Bedankt voor je lieve berichtje!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s