Nice Cream Kers Griekse Yoghurt

on

kers
We zitten midden in een hittegolf en daar hoort natuurlijk ijs bij. Heel veel ijs en dan wel zelf gemaakt.
Dit is een hele lekkere combinatie en ook nog eens toepasselijk voor dit moment. Blijft Griekenland nu wel of niet in de Euro? Nou de Griekse yoghurt moet in ieder geval blijven, want oh wat vinden wij die lekker. Met bevroren kersen en banaan maak je er heerlijk ijs van.

Ingrediënten:
200 gram kersen ontpit en ingevroren
100 gram banaan in plakjes en ingevroren
150 gram Griekse yoghurt

Maal de ingrediënten fijn in een keukenmachine tot er mooi zacht ijs ontstaat.
Zo simpel en zo lekker.

Geniet ervan!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Debora (Daasje77) schreef:

    Ja, dit is zo lekker! Ik ben allerlei verschillende variaties aan het uitproberen, de kinderen zijn gek op die met aardbeien 🙂 Kokos en mango is ook zo’n topcombi! Oh en ook handig om van te voren in ijsvormpjes in te vriezen, dan heb je een lekker en verantwoord ijsje voor het grijpen 😉 Ik heb 1 banaan, sap van 1 sinaasappel, 2-3 el bio vanilleyoghurt, een scheutje diksap en 10-20 ontpitte kersen (afhankelijk van de grootte) in de blender gedaan en dat in 4 ijslolly vormpjes gegoten. Er is flink van gesmuld!!

    Like

    1. agoodmoodandfood schreef:

      Dat klinkt goed. Ja zo lekker hè. Ik ga dit weekend ook ijs met mango en kokos maken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s