Smoothie met nectarine en kaki fruit

DSCF9554
Wist je dat nectarines stofjes bevat die goed zijn voor je ogen? Nectarines bevatten naast bètacaroteen ook luteïne en zeaxanthine. Dit zijn bouwstoffen voor de ogen. Ze komen vooral terecht in de zogenoemde ‘gele vlek’ op het netvlies van het oog: de plek die zorgt voor een scherp gezichtsvermogen. Nog een reden dus om dit heerlijke fruit te eten. Nectarines zijn een echt zomer fruit en zijn nu volop te krijgen. Ik heb ze verwerkt in deze heerlijke smoothie.

Ingrediënten voor twee glazen:
2 nectarines ontpit
2 kaki fruit
sap van 3 sinaasappels
200 ml kokoswater

Was het fruit goed af. Ontpit de nectarines, snijdt het fruit in stukken en laat de schil zitten. Doe het fruit, de sinaasappelsap en het kokoswater in de blender.
Dit is echt een heerlijke zomerse smoothie die door de nectarines en het kaki fruit extra veel vezels bevat. Door deze vezels heb je langer een vol gevoel. Het kokoswater bevat vele vitaminen en mineralen, maar vooral magnesium en kalium. Het is een echt dorstlesser en een ideale aanvulling voor je smoothie.
DSCF9562
Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s