Sandwich met zelfgemaakte eiersalade en gerookte kip

DSCF9634
Ik ben dol op sandwiches. Met een aantal heerlijke ingrediënten heb je in no time een geweldige lunch op tafel. Zeg nou zelf dit ziet er toch heerlijk uit! Soms kan ik ook niet kiezen wat ik op mijn brood doe, dus dan doe ik het gewoon allemaal. Meestal pakken de combinaties nog goed uit ook. Echt smullen dus.
Deze keer heb ik mijn zelfgemaakte eiersalade gebruikt.

Ik rooster eerst 3 volkoren boterhammen. De eerste beleg ik met een dikke laag zelfgemaakte eiersalade met een handje veldsla. Daarop komt de tweede boterham met plakjes gerookte kip, dunne plakjes tomaat (ik laat het meeste vocht en de zaadjes eruit lopen) en als laatste dunne plakjes komkommer. Daarop komt de derde boterham. Ik snijd de sandwich doormidden en doe er een prikker in om het geheel bij elkaar te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s