Over

Hallo,

Ik ben Natalie Visser (36 jaar) en een aantal 2018_0819_12464100
jaren geleden ben ik  begonnen met
A GOOD MOOD AND FOOD. Ik zat midden in een burn-out en wilde heel graag recepten delen, maar ook persoonlijke  verhalen en alles met betrekking tot
gezondheid. Inmiddels is er veel veranderd. Ik ben ouder geworden, heb de burn-out overwonnen en ben moeder van Vincent en sterrenkindje Benjamin. Oh en niet te vergeten, ik heb een geweldige man en die heet Thom. Die had ik trouwens al voordat ik met deze blog begon, haha.
A GOOD MOOD AND FOOD is met de jaren ook wel wat veranderd. Het is mijn plek geworden waar ik voornamelijk recepten deel en persoonlijke verhalen. Het stukje gezondheid vind ik nog wel heel belangrijk, maar ik voel niet meer de noodzaak om daar over te schrijven.
Nog steeds is A GOOD MOOD AND FOOD aan veranderingen bezig. Net zoals ikzelf aan het ontwikkelen ben, zo zal mijn blog ook nog gaan veranderen. Totdat ik het gevoel heb dat ik mijn richting heb gevonden.

Liefs Natalie X

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Arie schreef:

  Hallo Natalie.
  Leuke en interresante Blog.
  Kan je ook iets plaatsten over vitamine B12.

  Like

  1. agoodmoodandfood schreef:

   Jazeker, ook daar valt genoeg over te vertellen. Heb je nog specifieke vragen hierover?

   Like

   1. Arie schreef:

    Niet echt maar een collega moet eens in de zoveel tijd een B12 injectie halen. Dus ik dacht dat moet toch anders kunnen. Vandaar mijn vraag aan jou.

    Like

 2. deedylicious schreef:

  Hoi Arie en Natalie, ik ben toevallig ook ‘zo’n persoon’ die een keer in de maand een shotje B12 haalt. En ik snap dat je denkt dat dit via het lichaam binnenkomt en iemand zo’n slotje niet nodig zou moeten hebben.
  Even een heel beknopte uitleg waarom ik het nodig heb; ik mis een enzym in mijn maagwand, waardoor de stof B12 niet wordt opgenomen. Ik kan dan ook vis, noten en weet ik veel wat eten, maar dit wordt via mijn maag niet opgenomen. Na jarenlang kwakkelen met enorme vermoeidheid en uiteindelijk rare tintelingen in mijn voeten, kwamen we erachter dat mijn B12-gehalte erg laag lag. Na een paar keer een injectie te hebben gehad voelde ik me steeds wat beter worden.
  Nu haal ik deze nog elke maand en wanneer ik in de derde week zit, voel ik dat ik hem moet gaan halen. Mijn lijf heeft die injecties dus echt nodige en het is dus niet altijd een kwestie van de verkeerde voeding tot je nemen.

  Like

  1. agoodmoodandfood schreef:

   Hallo Wendy,
   Bedankt voor je reactie. Ik heb dit stuk ook duidelijk gemaakt in mijn post over het B12 tekort. Nee, helaas is soms een injectie direct in het bloed de enige oplossing.

   Like

 3. DeedyLicious schreef:

  Hà, die post had ik even gemist 😉 Goed uitgelegd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s